If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде в София мога да сменя масло и масло на автомат?
Къде в София мога да сменя масло и масло на автомат?
Трябва да пътувам утре към дома и ми се иска да съм сигурен какви чорби има в 166-цата. Моля Ви колеги по форум от София, помогнете със сервиз или пункт за смяна на масло, където има качествени продукти и нещата ще станат бързо и качествено...?
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Трябва да пътувам утре към дома и ми се иска да съм сигурен какви чорби има в 166-цата. Моля Ви колеги по форум от София, помогнете със сервиз или пункт за смяна на масло, където има качествени продукти и нещата ще станат бързо и качествено...?
егаси... колега, хем ме учуди, хем ме стъписа иди в техническия раздел и си харесай сервиз, обади се и си направи среща там - всички сервизи описани там се държат от пичове алфисти и всеки от тях би ти дал рамо в твоя случай.
Няма нищо чудно и стъписващо... Кодовата дума е "спешно" Виж кога ги пиша тия неща и си представи какви организации си правя за да мога максимално бързо да се оправя в София и да се прибер във Варна навреме иначе с удоволствие бих се отдал на четене в техническия раздел. . Сега ми е нужен адрес в софия, обяснен като за варненец, на място където няма да чакам и ще свършим качествено работата, може и на лични, макар не знам дали с телефона ще успея да вляза в профила си и да чета... Ще имам възможност за кратко да вляза тук и да погледна ако сте писали нещо, ако не - здраве - ще карам бавно
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Доколкото разбирам, сега си я купил. Честито! Със здраве и безаварийно!
Ако е само за масло и филтър, купи каквито предпочиташ и бегом към първата срещната масларница. Смяната на масло не е голяма философия, за да търсиш кой знае какъв сервиз.
Пиши поне в кой район си - ще стане по лесно.
Колега на Хладилника - посока околовръстното , след бившата "Мототехника" от дясно има специализиран сервиз за обслужване на автоматични ск. кутии. Аз лично веднъж съм ходил там и нямам забележки към цени и работа.
Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
Доколкото разбирам, сега си я купил. Честито! Със здраве и безаварийно!
Ако е само за масло и филтър, купи каквито предпочиташ и бегом към първата срещната масларница. Смяната на масло не е голяма философия, за да търсиш кой знае какъв сервиз.
Пиши поне в кой район си - ще стане по лесно.
Да, днес я взех - Алфа 166 2005 2,4 20V, всички възможни есктри без мемори на седалките и система Bose. Всъщност няма и телефон. Обаче има копче за телефон - странно. От София до Варна ми даде разход 4.4 - не съм я гонил, защото не знам в какво състояние са ремъци и ролки, и въпреки всичко ме уби с тоя разход....
По темата - благодаря на всички които ми пратиха л.с. и писаха в темата. Оказа се че до автосалона от където я взех има сервиз за Фиат, Алфа, Ланча, продават части, сменят масла. За съжаление не са се занимавали със автомати и не се наеха да сменят маслото, двигателното и всички филтри сменихме, автомата остава за тук във Варна трябва да търся вече някой който да му разбира. Ако може да препоръчате и къде във Варна да сменя всички ремъци ще съм благодарен, ако не - както колегата предложи - ще чета техническия раздел да търся... ))
AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
Comment